Wednesday, February 14

ONFF-0132 Ruige heide

Call: ON/PD2RWL/p
QSO': 129
Date : 14-02-2018

Operators: Toon
Location : Zandvliet



Best veel stations gewerkt, soms gemakkelijk , 20 meter was leuk N Amerika een 8 stations te werken, gestopt met R9AB, vertelde de spanning mogelijk te laag werd de accu, modulatie niet meer OK was.

Samen met de porto en basis 2 meter set ook elkaar gewerkt, kwam er niet van om 2 meter ook actief te zijn , een 30 minuten geroepen ( 145.350 FM en gezocht , helaas niets kunnen werken..

De Natuurpunt medewerker kwam even kijken alles was ook OK, leuk en goed jullie het vooraf aangeven en aanvragen , heeft ook een foto gemaakt de mast opstelling.

Hiernaast kwam ook politie, was nieuwsgierig , dacht we stoom aan het aftappen waren,hi,.
Er werd gevraagd de doelstelling deze activiteit,
Vermeld is zend amateur hobby , is aangevraagd bij natuurpunt , en we hebben er toestemming voor gehad, is Ok.
Wel even is paspoort controle en gegevens genoteerd zo ook het registratie bewijs , onze licentie bevoegdheid, voor gast zendamateurs.

Voornaam te noemen is ,licentie bevoegdheid  dient men altijd bij te hebben in gastland, niet het kaartje je vereniging maar het officieel document , licentie bevoegdheid voor Nl  van Agentschap Telecom, Ministerie van Economische Zaken.

Ruige heide , met zandverstuiving en heide met dekzandrug, medio de weichselien ijstijd zijn ontstaan, ruig gebied.
Veel wandelaars ( ook met aangelijnde honden) en fietsers , verder rustig gebied , behalve een plek waar men bomen en stuiken aan het zagen waren.
Vogels, putter en pimpelmezen een één konijn gezien, veel zon deze dag, wel een koude wind maar in auto is het goed te doen.

No comments:

Post a Comment